preskoči na sadržaj
Vijesti

Osvrt na tri tjedna nastave na daljinu

Dragi učenici,

Tri tjedna osluškujem i pratim vaš rad i mogu reći da sam zaista ponosna na sve vas koji marljivo radite i koji se trudite u potpuno novom načinu školovanja. U ovoj izvanrednoj situaciji, pokazali ste da ste vrlo prilagodljivi i snalažljivi.

Hvala vašim roditeljima, bez čije pomoći i suradnje ova situacija bi bila puno teža.  Hvala za vaše strpljenje i trud.

Pred nama je četvrti tjedan nastave na daljinu. Prema uputama Ministarstva znanosti i obrazovanja , ovaj tjedan od vaših učitelja nećete dobivati nove zadatke već će ovo biti tjedan ponavljanja. U ovom tjednu, kao i do sada, učitelji će komunicirati sa vama i davati vam povratne informacije. Zajedno će te ponavljati, a učitelji će odgovarati na vaša pitanja, eventualne nejasnoće te će analizirati vaš dosadašnji rad.

U tjednu nakon Uskrsa, od 15. travnja započet će provjera naučenog i ocjenjivanje, zato iskoristite ovaj tjedan i još jednom pregledajte sve materijale koje ste dobili od vaših učitelja te napišite nenapisane zadaće.

Ovaj tjedan neka bude prilika za sve one učenike koji do sada nisu bili toliko aktivni. Pogledajte što do sada niste napravili i nadoknadite propušteno.

Ukoliko imate nekakvih nedoumica ili pitanja , slobodno se obratite vašim razrednicima, predmetnim učiteljima ili meni.

Puno sreće i uspjeha u daljnjem radu vam želim!

Vaša pedagoginja Sandra 

 

         

Za kraj - kreativni kolaž sa lijepom porukom učenika nižih razreda OŠ Kuna i PŠ Potomje. "Snažno društvo čine snažni ljudi. Snažne ljude čine snažne vrijednosti. Djeca su super snažni ljudi. Širimo pozitivne misli i ljubav, a ne virus. Zato ostanimo kod kuće. "
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Sandra Suhor   datum: 6. 4. 2020.

Virtualne učionice

 

 

 

 Naš YouTube kanal


Croatian Makers


e-Dnevnik

Kuna Pelješka

 

preskoči na navigaciju