preskoči na sadržaj
Vijesti

Natjecanje HIPPO 2020 – 8th International English Language Olympiad

22. veljače 2020. godine u OŠ „Kuna“ održan je preliminarni krug međunarodnog natjecanja iz poznavanja engleskog jezika - HIPPO 2020.


Cilj natjecanja je poticanje učenja engleskog jezika i međukulturne suradnje  a više o samom natjecanju možete saznati na stranici: http://www.hippo-competition.org/ .

Na natjecanju je sudjelovalo deset učenika OŠ „Kuna“ i PŠ „Potomje“ podijeljenih u četiri uzrasne skupine: LITTLE HIPPO (Josip Lukač, Farah Hajdarević, Marko Trobok, Josip Barišić, Ella Poljanić), HIPPO 1 (Sara Rašić, Laura Poljanić, Mara Bartulović), HIPPO 2 (Luna Market), HIPPO 3 (Matea Brkić, Ivano Lukač). Prijavljeni učenici pisali su provjeru znanja iz razumijevanja slušanjem i čitanjem te uporabe engleskog jezika. Natjecanje su organizirale nastavnice engleskog jezika Ines Kurilj i Marina Maras.

Službeni rezultati bit će objavljeni na stranicama HIPPO-a (www.hippo-competition.org) u petak, 13. ožujka.  Čestitamo svima na postignutim rezultatima i nadamo se prolasku u sljedeći krug natjecanja.

 

UPDATE:

Nakon objavljenih službenih rezultata sa zadovoljstvom možemo objaviti da u sljedeći krug natjecanja idu Josip Barišić (LITTLE HIPPO), Laura Poljanić (HIPPO 1) te Luna Market (HIPPO 2). Čestitamo svima na postignutom rezultatu.

Datum polufinala bit će naknadno poznat i objavljen zbog epidemiološke situacije sa koronavirusom koja trenutno vlada u cijelom svijetu.Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Marina Maras   datum: 25. 2. 2020.

Virtualne učionice

 

 

 

 Naš YouTube kanal


Croatian Makers


e-Dnevnik

Kuna Pelješka

 

preskoči na navigaciju